Phase 2 of Farfetch’s occupation of ‘The Bower’ in Old Street, London, included the fit-out of further floors to expand the client’s existing space within the complex. A further three floors of fast track Cat B ft-out were carried out whilst retaining the existing core professional team engaged for Phase 1 of Farfetch’s occupation of the building.

Three additional floors were provided including a feature staircase and mixed open plan office space with central meeting rooms. The space represents a consistent design approach to Farfetch’s existing office facilities, maintaining the high specification of finishes with the feature staircase providing particular high interest.

An additional ‘Main Hall’ area was provided allowing for high occupancy gatherings, usable by the business.

Client
Farfetch

Building/Street Name
The Bower, Old Street

Area
30,000 sq. ft

Construction Period
12 weeks

Area of Advice
Project Management
Contract Administration
Occupier 360